Februari 2022

Det som gäller numera är att skjuta pensionärslivet framåt i tiden. Inget jag har något emot, snarare tvärtom. Att sluta jobba tvärt när pensionsåldern infaller, har ju aldrig känts speciellt lockande. Visst var det tungt att flytta ut ur den stora studion på Lindbergsvägen i Varberg nyår 2020-21. Efter trettio år på samma plats hinner man med att göra en del saker till dagliga vanor. Fram till utflyttningen har det det ju hela tiden handlat om att utveckla lokalen. Nu gjorde man ju sig av med möjligheter, och minskade bredden på vilka uppdrag man kan åta sig.

Efter ett drygt år med en liten studio, känns det dock skönt. De fasta kostnaderna har minskat, och pressen på att ständigt dra in till hyror mm avlastar i vardagen. Något som man uppskattar när åldern stiger.

Vad gör då gubben numera?
Det blir mest jobb med anknytning till mat. Både video och stillbild. Dessa görs ”on location” och klippning/bearbetning görs i hemmakontoret.
Lite produktfoto görs fortfarande, men då är det mindre prylar i ”lillstudion” eller foto ute hos kund. Lite drönarjobb för olika byggföretag hinns också med.

Hur länge skall man då hålla på? Ja, det vet ingen…men några år till blir det nog 😉

Allt Gott!

Bilden från ett matjobb i Leva&Bo januari 2022

 

 

Föregående Annandag Jul
Nästa Vi jobbar vidare...

Comments are closed.