Fotograf Thomas Carlén, Varberg.


Driver en större fotostudio i området Lassabacka, Varberg. Varit yrkesverksam som fotograf sedan 1980, och från 1991 i de lokaler jag finns nu. Sedan hösten 2013 är vi två fotografer, då Jonas Arneson flyttade in i lokalerna.

Jobbar i huvudsak med matfoto, produktfoto, även 360 graders för webben, reklamfoto, trädgårdsfoto, reportagefoto, modellfoto, flygfoto, körkortsfoto, samt digital bildredigering och storformatsutskrifter. Dessutom erbjuds videofilmning, hemsidesbyggande, hyrstudio mm. Mina kunder finns över hela Skandinavien, och exempel på bilder och jobb hittar du under respektive flik i menyn.

Vad gäller ateljén är den utrustad med rundfond, och har drygt 6 m till tak i högdelen. Totala lokalytan är 140 kvadrat. Stor högport i markplan gör att det finns goda möjligheter att ta in skrymmande objekt. Åker även ut och fotograferar ”on location”, om så önskas.

Som fotograf strävar jag efter kreativt bildtänkande, hög teknisk kompetens inom digital bild, god service, flexibilitet, korta leveranstider, och sist men inte minst långa kundrelationer.

 

Välkommen som kund hos fotografen i Varberg!

 

Länk till 500px

 

Vår integritetspolicy

 

blf-logo

Medlem i Bildleverantörernas Förening