Info

Fotograf Thomas Carlén, Varberg/Kungsbacka


Varit yrkesverksam som fotograf sedan 1980, och samarbetar med fotograf Jonas Arneson.
Jobbar i huvudsak med matfoto, produktfoto, trädgårdsfoto, reportagefoto, flygfoto, samt digital bildredigering och storformatsutskrifter. Dessutom erbjuds videofilmning mm. Mina kunder finns över hela Skandinavien, och exempel på bilder och jobb hittar du under respektive flik i menyn.

Från och med 1 januari 2021 jobbar jag i huvudsak “on location”, efter att ha gjort mig av med den stora studion i Lassabacka efter 30 år. En mindre studio finns dock på Susvindsvägen 1B i Varberg. Arbetet med olika digitala hjälpmedel för grupper med olika funktionsstörningar fortsätter, och senast färdigställda projekten är två matlagnings-appar, en med tolkning på TAKK-språk, och en på Teckenspråk TSP. Detta har att skett under 2021-23, och innefattade drygt 1500 videofilmade instruktioner. Under 2023-24 kommer vi bl a att uppdatera den populära appen Matglad.

Som fotograf strävar jag efter kreativt bildtänkande, hög teknisk kompetens inom digital bild, god service, flexibilitet, korta leveranstider, och sist men inte minst långa kundrelationer.

Tel: 0707-995 885

 

Välkommen som kund hos fotografen i Varberg/Kungsbacka!
Länk till 500px
Vår integritetspolicy

 

blf-logo

Medlem i Bildleverantörernas Förening