Efterfrågan på rörliga bilder ökar i takt med att de digitala lösningarna inom kommunikation blir allt populärare.

Trenden är tydlig, och numera den starkast växande grenen inom bildkommunikation. Videor används på hemsidor, instagram, och andra sociala medier, men även inom direktreklam i butiker, som del i föredrag, på mässor, samt i olika appar.

För att uppfylla kundernas nya behov har under senare år gjorts investeringar i utrustning och utökad kompetens inom området video. Nu erbjuds tjänster inom flera typer av videoproduktion, och nätverket av specialkompetenser utökas ständigt.

Vill du göra en video, så hör av dig för upplägg, priser mm! Behövs hjälp med implementering på hemsida eller liknande, så löses det också.

Exempel

Receptvideo för Svensk Potatis

Produktion av videorecept för Svensk Potatis AB.

Vi har filmat 5 st recept, till lika många filmer. Tanken är att sprida information om potatisens förträfflighet i matlagning. Att visa olika varianter på hur man enkelt kan servera potatis, känns helt rätt nu när det ligger i tiden att handla och använda svenskodlat.

Vi har filmat med två parallella kameror placerade i olika vinklar, och därmed kunnat skapa ett mer dynamiskt innehåll. Längden på filmerna har medvetet hållits nere, för att intresset skall kvarstå efter de första sekunderna.

Har du intresse av produktion av videorecept , så hör av dig till 0707-995 885, eller på mail.

BRF Bryggaregatan

Produktion för Derome Mark&Bostad, med tyngdpunkt på TimeLapse.

Målet var att illustrera byggandet av flervåningshus med stomme av trä. Materialet kompletterades med stillbilder, och filmning med drönare. Tekniken vid timelapsevideo utgörs av att stillbilder sammanlänkas till normal filmfrekvens på 25 bilder/sek. Kameran har under arbetet tagit en bild/minut, vilket gör att 25 minuter i verkligheten motsvaras av 1 sekund film.

Att på detta sätt “skynda på” ett skeende är inte nytt, men likväl alltid lika spännande att titta på.

Har du intresse av Timelapse, så hör av dig till 0707-995 885, eller på mail.

Köttfärssås

Produktion av en serie receptfilmer för Hushållningssällskapet.

Matstart-filmerna visar hur lätt det är att göra egen barnmat!
Matstart är ett inspirerande och lättillgängligt informationsmaterial som visar hur enkelt det är att laga egen barnmat.
Här hittar du mer information, och Matstartbroschyren:
hungrig.nu/webshop/

Solsidan Video

Presentation av projektet Solsidan i Varberg.

Sveriges hittills största solcellspark, uppförd av Varberg Energi. Kundens önskemål var att visa anläggningens storlek, samt trycka på sitt engagemang för miljövänliga lösningar.

Flygfilmning gjord med drönaren DJI Inspire X5 RAW. Den filmar i 4K upplösning, och slutversionen är nedskalad till HD-kvalitet.

Nordisk Seglats 2017

Dokumentation av Nordisk Seglats 2017.

Under början av juli filmade vi evenemanget Nordisk Seglats i Varberg. Uppdragsgivare var Galtabäcksskeppets Bygglag. Under dagarna 5-7 juli hade de tävlande råseglarna ett stopp i hamnen, och visade upp sina båtar för en intresserad allmänhet. Tävlingsrutten var Aalborg – Varberg – Fredrikstad. Vi var tre fotografer, och filmade med två handkameror och två drönare. I hamnen användes en Inspire 1 X5 RAW, och när vi opererade från båt, en Phantom 3PRO. Videoproduktionen redigerades i Final Cut PRO. Projektet sponsrades av Varbergs Kommun, Varbergs Sparbank, Varbergs Energi, Studiefrämjandet, Varbergs Bostad med flera.

Transportex system

Logistiksystem på Ullared.

Transportex International AB är specialister på logistik inom lagerhantering. Videon gjordes för att illustrerar arbetsflödet på en av anläggningarna, i detta fallet Gekås i Ullared. Den används på hemsidan, som presentation för kund, på mässor mm.

Filmades med DSLR-kamera i HD-kvalitet.