Publiceringsrekord i matfoto

I senaste numret av Bonniertidningen Mitt Kök kom 27 helsidor från teamet Asplund Mat&Medier och Digipict, vilket torde vara någon slags rekord. Dessutom finns enstaka mindre bilder i tidningen. Vi är givetvis ruskigt glada när våra jobb publiceras, och speciellt i en tidning som lägger stor vikt vid modern layout och stil.

Nu tar vi nya tag, och i pipelinen på matsidan ligger nya appar för funktionsnedsatta och äldre. Här gäller både video och stillbilder. Givetvis fortsätter också samarbetet med mattidningarna.

 

Publiceringar i Mitt Kök

Fem potatisrecept filmade

Här kommer ett av fem enkla potatisrecept för att tipsa om variationer på tillagning.

Filmerna producerade för Svensk Potatis AB under juni månad, och kommer att publiceras på youtube. Tanken är att inspirera till olika sätt att använda svenskodlad potatis. Filmerna har hållits så korta som möjligt, utan att utelämna viktiga steg i recepten.

Eleonor Schütt och Anna-Karin Hamilton under inspelningen

 

Inspelade med två kameror (Sony FS5 Mk2 och Canon 5D Mark4) parallellt, satta i olika vinklar. Redigerat i Final Cut Pro, med musik från Artlist.io.

Är du intresserad av liknande produktioner så kontakta oss gärna!

Produktfoto

Under vinter och tidig vår är det en hel del produktfotografering i verksamheten. Oftast handlar det om frilagda bilder som anpassats att fungera både på webben och i kataloger. Ibland är det så att kunden bestämmer kommande utbud utifrån ett begränsat antal prototyper, och kataloger skall vara färdiga när de slutgiltiga varianterna anländer.  Vi löser problem som t ex att färger på provexemplar inte stämmer med det som kommer att säljas, och liknande.

Behöver du fotografera dina produkter, så ta gärna kontakt! tc@digipict.se , eller ring 0707-995 885!

Fotograf Thomas Carlén

Stort eller litet jobb...ring eller maila oss!!