Säkerhet och kvalitet i kombination

Flygfoto

Se mer!

I mitten av december 2016 skickades en regeringsproposition ut på remissrunda. Orsaken är den märkliga domen i Högsta förvaltningsrätten 2016-10-21 som lade orimliga restriktioner på drönarfotografering. Vi ser positivt på den fortsatta verksamheten.

Med hjälp av den nya drönartekniken erbjuds ett flertal tjänster inom flygfoto. Vill du ha en bild på ditt hus/gård, en inspektion av taket, eller bilder för marknadsföring av olika objekt, så tittar vi på om vi kan lösa det. Filmning med drönare är också en växande gren. Vill du läsa mer om det, klicka här!

Tiden då det krävdes dyra flygtimmar med helikopter är historia, och nu är tekniken både miljövänligare och mer prisvärd.

I utrustningen ingår två drönare. En DJI Phantom 3 PRO, och den större DJI Inspire X5 RAW. Den sistnämnda kan köras med dubbla kontroller. Bägge filmar i 4K.

Vi flyger aldrig över folksamlingar, eller vid olämpligt väder.

Innehar Transportstyrelsens tillstånd till ”Verksamhet med obemannat luftfartyg (UAS)-Kategori 1B”, och vi är försäkrade i Inter Hannover. Medlem i flygorganisationen UAS Sweden.

Ring 0707-995 885 om du har några frågor!