13 januari, 2017 Thomas Carlén

Kundtidning och hemsida

Kunden GlamoxLuxo AS visar snygga produktbilder på sin hemsida 🙂

Samtidigt släpper man årets upplaga av sin kundtidning/katalog ”lux&lumen 2017: Inspiration, information, upplysning”. Det är alltid lika spännande att bläddra och se sina egna bilder i sådana här påkostade publikationer.

Att få privilegiet att göra sådana här jobb känns hedrande, och varje nytt uppdrag är en ny utmaning. Samarbetet med denna kund har många på nacken, och just nu sitter jag och redigerar bilder med nya armaturer som har plåtats i studion under december. Resultatet kommer så småningom här på bloggen!

En av kundens mest uppmärksammade produkter under 2016, golvarmaturen Linea. Bilden med formgivarna Oskar Daniel och Emil Marklund togs i studion i Varberg.

Bilden tagen på GlamoxLuxos anläggning i Målilla

 

Armaturen EAS. Produktbilderna tagna i studion. Miljöbilden ett montage med studiobilder och en interiör från ett kontor i Göteborg.

Förfarandet med montage och manipulation är inte helt ovanligt när man jobbar med prototyper. Det kan handla om att vissa färger saknas, eller att det hinns med att montera dom i miljö. Materialet för marknadsföring måste ligga klart vid introduktionen, och då löser fotografen det problemet.

Miljöbilden ett montage av studiobilder och en miljöbild som tidigare tagits på ett kontor i Göteborg.

Behöver du hjälp med produktfotografering så tveka inte att höra av dig!

Ring 0707-995885, eller maila tc@digipict.se

, , , ,